زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

طرز تهیه بادمجان شکم پر

  • کد خبر: ۳۸۹۱۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۶
طرز تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ بادمجان شکم پر از غذا‌های معروف و خوشمزه ایرانی است که در برخی استان‌های کشورمان جزو مجلسی‌ترین غذا‌ها شناخته می‌شود. این غذا در شهر‌های مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. امروز می‌خواهیم یکی از خوشمزه‌ترین دستور‌های پخت این غذا را با هم مرور کنیم. برای خوشمزه‌تر شدن این غذا می‌توان از قارچ و پنیرپیتزا در آن استفاده کرد.

  • مناسب برای ٣ نفر
  • زمان برای پخت: ٣٠ دقیقه
  • قیمت تمام شده برای هر نفر: ۵۰۰۰ تومان

مواد لازم:

  • بادمجان ۳ عدد
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک لیوان
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 
 

روش تهیه:

بادمجان‌ها را راه راه پوست بگیرید و وسط آن‌ها را با چاقو باز، سپس داخل روغن سرخ کنید. آن‌ها را کناری بگذارید.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

پیاز را خرد کنید و تفت بدهید. ادویه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای را هم خرد و به آن اضافه کنید. بعد هم گوشت چرخ کرده را بیفزایید. مواد را خوب تفت بدهید. در انتها اگر دوست داشتید، به خوراک نصف قاشق غذاخوری رب اضافه کنید.
 
طرز تهیه بادمجان شکم پر

لای بادمجان‌ها را که بازکرده اید، با مواد خوراک پر کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. حالا ۲ قاشق رب را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کف ظرفی بریزید که بادمجان‌ها را درون آن چیده اید. بعد هم بگذارید روی حرارت ملایم تا آب غذا کاملا بخار شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر

نکته: اگر می‌خواهید بادمجان هایتان روغن کمتری ببرد، بعد از پوست کندن، روی آن‌ها کمی نمک بریزد و حدود نیم ساعت درون کیسه‌ای پلاستیکی بگذارید. بعد آن‌ها را خوب خشک و سرخ کنید.

نکته: این غذا را می‌توان روی اجاق گاز، درون فر یا توتستر هم تهیه کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->